Introducere

Acest site este administrat de Daily Juice. De-a lungul site-ului, termenii “noi” precum și “nostru” se referă la Daily Juice.

Vă mulțumim pentru interesul acordat produselor noastre și pentru accesarea site-ului nostru www.dailyjuice.ro.

Daily Juice oferă acest site, inclusiv toate informațiile, produsele și serviciile disponibile de pe acest site pentru dumneavoastră, utilizator, condiționat de acceptarea de către dumneavoastră a tuturor termenilor, condițiilor, politicilor și observațiilor menționate aici.

Citiți cu atenție acești termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Prin utilizarea oricărei părți a site-ului, plasarea unei comenzi sau crearea unui cont de client, se consideră că sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții.

Toate funcțiile sau instrumentele noi adăugate la magazinul nostru curent vor fi, de asemenea, supuse Termenilor și condițiilor. Puteți revizui oricând cea mai recentă versiune a Termenilor și condițiilor din această pagină. Ne rezervăm dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte a acestor Termeni și condiții prin postarea actualizărilor și / sau modificărilor site-ului nostru. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Acești Termeni și condiții au fost ultima dată revizuiți la data de 11.06.2018.

Magazinul nostru este găzduit de WordPress. Acesta ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

Condiții generale

Acceptând Termenii și condițiile, declarați pe propria răspundere că aveți peste vârsta de 18 ani.

Nu puteți utiliza produsele noastre pentru niciun scop ilegal sau neautorizat.

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul oricui, din orice motiv, în orice moment.

Produse sau servicii

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului web. Aceste produse sau servicii pot avea cantități limitate și pot fi returnate sau schimbate numai în conformitate cu politica noastră de returnare.

Am depus toate eforturile pentru a afișa cât mai exact posibil culorile și imaginile produselor noastre care apar în magazinul online. Nu putem garanta că afișajul monitorului computerului dvs. de orice culoare va fi corect.

Ne rezervăm dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care le oferim precum și regiunea geografică de livrare. Putem exercita acest drept de la caz la caz.

Toate descrierile produselor sau prețurile produselor pot fi modificate oricând fără notificare, la discreția noastră. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe producția oricărui produs în orice moment.

Plată

Orice produs sau serviciu pe care doriți să îl primiți din partea Daily Juice, va trebui plătit în avans, online prin card (credit sau debit), OP (ordin de plată) sau Paypal. Posibilitatea plății ramburs este posibilă doar pentru comenzile cu livrare în orașul Iași. Orice anulare a comenzii va trebui efectuată în Termenii și codițiile specificate și cu respectarea termenelor limită specificate. În cazul nerespectării celor de mai sus, veți fi facturat pentru întreaga sumă asociată prduselor și/ sau serviciilor plasate prin comandă.

Toate prețurile de pe acest site sunt corecte la data publicării. Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prețurile, bunurile și / sau serviciile, inclusiv taxa de livrare, fără o notificare prealabilă. Toate preturile includ TVA.

Pentru a asigura securitatea informațiilor dvs. de plată, informațiile dvs. de pe cardul de credit sau de debit sunt criptate pentru a vă asigura că acestea nu pot fi citite de o terță parte. Banca dvs. poate efectua, de asemenea, verificări suplimentare de securitate pentru a confirma că dvs. ați plasat comanda.

Ne rezervăm dreptul de a termina orice înțelegere între părți și de a refuza o comandă în cazul în care autorizarea plății este refuzată de către banca emitentă a cadrului prin care se efectuează plata. Sunteți de acord să ne compensați în totalitate pentru toate costurile și cheltuielile (inclusiv costuri legale) pe care le-am putea suferi în recupererea sumelor pe care ni le datorați, în cazul în care plasarea și respeciv anularea comenzii nu s-a efectuat în conformitate cu înțelegerea între părțile terțe, așa cum este ea descrisă în acești Termeni și Condiții.

Anularea comenzii

Dacă doriți să anulați o comandă, trebuie să contactați imediat serviciul nostru de asistență pentru clienți. Anularea dvs. trebuie să includă numărul dvs. de comandă și motivul anulării.

Orice anulare a unei comenzi trebuie trimisă și recepționată de către noi până la ora 17:00, cu cel puțin o zi lucrătoare înainte de data dorită de livrare a comenzii. Orice comandă anulată ulterior expirării termenului limită, suma achitată nu mai poate fi rambursată.

Dacă anularea este efectuată la timp și acceptată de Daily Juice, în termen de 14 zile vom restitui plata, inclusiv costurile pentru Livrare (dacă este cazul), pe cardul de credit sau de debit.

În situația puțin probabilă a livrării unei comenzi greșite, aveți dreptul să o respingeți. Veți primi integral rambursarea plății efectuate în termen de 14 zile.

Politica de retur/ Rambursare

Aveți dreptul să respingeți o comandă sau să o returnați în cazul în care va fost livrată o comandă greșită sau bunurile au fost deteriorate în timpul trasportului. Este responsabilitatea dvs. să verificați produsele după ce v-au fost livrate și să ne contactați imediat, telefonic sau prin email, în cazul unei posibile probleme.

Dacă nu suntem înștiințați cu privire la potențialele nemulțumiri în maximum trei (3) ore de la primirea comenzii, vom considera livrarea acceptată și nu vom efectua nicio rambursare (parțial sau totală) sau o înlocuire a vreunui produs.

Dacă au fost respectați termenii și condițiile de retur, veți primi integral rambursarea plății efectuate în termen de maxim 14 zile.

Acuratețea datelor de facturare, livrare și datele de cont

Sunteți de acord să furnizați date complete și corecte despre cumpărături și cont pentru toate achizițiile efectuate la magazinul nostru. Sunteți de acord să vă actualizați prompt contul și alte informații, inclusiv adresa dvs. de e-mail, numerele cărților de credit și datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacțiile și să vă contactăm după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, consultați Politica privind returnările.

Informații personale

Prezentarea informațiilor dvs. personale prin intermediul magazinului este reglementată de Politica noastră de confidențialitate.

Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de confidențialitate.

Dreptul guvernator

Acești Termeni de utilizare și orice alte acorduri separate prin care vă furnizăm servicii vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile în vigoare din România.

Reclamații

Luăm reclamațiile și nemulțumirile dvs. foarte în serios și ne străduim să vă răspundem, în termen de cinci zile, pentru a remedia orice posibilă nemulțumire pe care o aveți. Toate reclamațiile trebuie trimise la: info@dailyjuice.ro

Informații de contact

Dacă aveți întrebările despre Termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne scrieți la adresa info@dailyjuice.ro